Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Διεθνείς διακρίσεις για τη νέα ταινία του αποφοίτου Σκηνοθεσίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θανάση Νεοφώτιστου

Οι επιτυχίες συνεχίζονται για τον νεαρό σκηνοθέτη Θανάση Νεοφώτιστο, απόφοιτο του Τμήματος Σκηνοθεσίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Η νέα του ταινία μικρού μήκους ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ (Patision Avenue) συνεχίζει να βρίσκεται ανάμεσα στα αγαπημένα ευρωπαϊκά σενάρια μικρού μήκους. Μετά από το κινηματογραφικό φεστιβάλ NISI MASA ESP 2016 της Λιθουανίας, όπου επιλέχθηκε ανάμεσα στα 20 καλύτερα ευρωπαϊκά project μικρού μήκους, και το Athens Lab 2016, συμμετείχε και στο 9ο διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ GO-SHORTS Nijmegen 2017 στο πρόγραμμα “Go Short Campus”, το οποίο πραγματοποιήθηκε μεταξύ 4-9 Απριλίου στο Nijmegen της Ολλανδίας.

Το “Go Short Campus” αποτελεί σημείο συνάντησης για σκηνοθέτες που είναι πλέον έτοιμοι να κάνουν το άλμα από την ακαδημία τους στον επαγγελματικό στίβο και αποτελεί σημείο συνάντησης τόσο για νέους, όσο και για έμπειρους κινηματογραφιστές. Κάθε χρόνο προσφέρει ένα μοναδικό εντατικό πρόγραμμα σε 20 επιλεγμένους νέους επαγγελματίες σκηνοθέτες από όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή και επικεντρώνεται στην παροχή των βασικών πρακτικών γνώσεων και δεξιοτήτων που θα τους βοηθήσουν να επεκτείνουν το επαγγελματικό δίκτυό τους και να εμπλουτίσουν τις πρακτικές τους δεξιότητες για την τέχνη τους.

Περισσότερα για την ταινία ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ (Patision Avenue) στο http://www.thanasisneofotistos.com/patision-avenue











Τόπος: Athens, Greece

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου